Agenda 2021

Filter by category

.NET
Security
Web
DevOps
Python
Fun
Testing
Agile
TDD
Workskills
People
Architecture
Microservices

Filter by length

All
2 Days
Talk
Tuesday
Wednesday
Thursday

09:00 - 09:15 (UTC±00)

Room 1

Hello and Welcome!

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (15 min)

09:15 - 10:00 (UTC±00)

Room 1

Building your personal online brand using Static Blazor Apps, one step at a time

Portrait photo of Stacy  Cashmore

Stacy Cashmore

Talk (45 min)

10:20 - 11:20 (UTC±00)

Room 1

TDD Revisited

Portrait photo of Ian Cooper

Ian Cooper

Talk (60 min)

11:30 - 12:00 (UTC±00)

Room 1

Q&A with Gemma Cameron

Portrait photo of Gemma Cameron

Gemma Cameron

Portrait photo of Martin Thwaites

Martin Thwaites

Portrait photo of Dylan Beattie

Dylan Beattie

Talk (30 min)

12:15 - 13:00 (UTC±00)

Room 1

Embracing gRPC in .NET

Portrait photo of Irina Scurtu

Irina Scurtu

Talk (45 min)

13:15 - 14:00 (UTC±00)

Room 1

Blazor in 2021

Portrait photo of Steve Sanderson

Steve Sanderson

Talk (45 min)

14:15 - 15:00 (UTC±00)

Room 1

The Care and Feeding of Software Engineers

Portrait photo of Heather  Downing

Heather Downing

Talk (45 min)

15:15 - 16:00 (UTC±00)

Room 1

Building friendliness into server side applications

Portrait photo of Janani Subbiah

Janani Subbiah

Talk (45 min)

16:15 - 17:00 (UTC±00)

Room 1

Migrate your Web Apps to ASP.NET Core, one page at a time

Portrait photo of Mark Rendle

Mark Rendle

Talk (45 min)

17:15 - 18:15 (UTC±00)

Room 1

.NET Rocks Live!

Portrait photo of Richard Campbell

Richard Campbell

Portrait photo of Carl Franklin

Carl Franklin

Talk (60 min)